Woonzorg Nederland

Medewerkers naar excellentie leiden

Medewerkers laten excelleren in hun vak en het vertrouwen geven om hun unieke bijdrage te mogen leveren aan het organisatiedoel, op een laagdrempelige en leuke manier leren
‘Onze medewerkers weten nu veel meer uit zichzelf te halen en kunnen hun nieuwe skills meteen inzetten op de werkvloer”
Shary Sloote
-
HR-adviseur
Groeiambitie

‘Hoe kunnen we onze mensen dermate persoonlijk doen groeien, zodat zij gaan excelleren en daarmee helpen onze organisatie te laten floreren?’

Woonzorg Nederland wil graag doorlopend blijven groeien als een organisatie dat anders durft te denken en doen. Van haar mensen vraagt dit dat zij excellent worden in hun vaardigheden en dat zij het vertrouwen voelen om hun unieke bijdrage te leveren aan dit organisatiedoel.

No items found.

Onze oplossing

Na afstemming met de organisatie en het helder krijgen van de leerdoelen van Woonzorg Nederland, vroegen we ook aan de medewerkers waar zij zelf graag in wilden groeien.

Dit vertaalden we naar een opleidingsprogramma op maat, wat we ieder jaar in de zomerperiode zijn gaan faciliteren.

In deze zomeracademies focusten we ons op thema’s als:

  • Pro-activiteit vergroten en verantwoordelijkheid nemen;
  • Hybride leidinggeven;
  • Het vergroten van je eigen zichtbaarheid;
  • Het geven en ontvangen van feedback;
  • De kunst van het beïnvloeden;
  • Meer werkgeluk door focus;
  • Je skills in kaart krijgen.

Naast het aanbieden van een academie op maat, coachen we medewerkers die behoefte hebben aan meer verdieping ook individueel.

Als opleidingspartner blijven we meedenken in de vraag die er ligt bij Woonzorg Nederland.

“Medewerkers ervaarden de toegevoegde waarde van de opleidingsprogramma's direct. Ze hebben de juiste tools in handen gekregen om persoonlijk effectiever te kunnen zijn. En ze konden de nieuwe vaardigheden direct in zetten op de werkvloer, in interactie met zowel collega’s als bewoners.”
Shary Sloote
-
HR-adviseur

Jouw eigen vraag oplossen?

Onze groei-experts denken graag met je mee, in hoe wij jouw mensen het beste kunnen laten groeien én hoe we je daarmee kunnen helpen de doelen van jouw organisatie te behalen.