Steenwijkerland

Kernwaardes uitleggen begint bij jezelf

De kernwaardes van je organisatie scherp hebben is één ding. Die optimaal kunnen uitleven is een tweede. Wat daarvoor nodig is? Dat ook alle individuele medewerkers weten waar ze het voor doen én hierin flink wat persoonlijk leiderschap weten te pakken.
-
Groeiambitie

Hoe kunnen onze medewerkers optimaal persoonlijk groeien, zodat ze optimaal kunnen helpen de kernwaardes van onze organisatie in de praktijk te brengen?’

Gemeente Steenwijkerlandheeft haar eigen kernwaardes heel helder. Om zo goed mogelijk vanuit dezewaardes te kunnen werken, is het heel belangrijk om daarbij ook allemedewerkers aan boord te hebben. Wat is daarvoor nodig? Op die vraag - enoplossing - focusten we ons.

No items found.

Onze oplossing

Op basis van de vraag, leerbehoeftes en ambities van Gemeente Steenwijkerland, gingen wij aan de tekentafel zitten en creëerden wij een heel divers en praktijkgericht opleidingsprogramma.

 

Binnen dit opleidingsprogramma duiken we al jarenlang met veel plezier in thema’s als:

 

Persoonlijkheid: wie ben je als persoon en als medewerker en in relatie tot de ander?;

Hoe kun je het beste communiceren met die ander?;

Hoe stel je het beste de vraag achter de vraag?;

Hoe pak je (nog meer) regie over je eigen leven en werk?

 

Hierbij zorgen we ervoor dat we áltijd maatwerk bieden en dat ons aanbod matcht met de kernwaardes van Gemeente Steenwijkerland en waar de organisatie naartoe wil.

“Het opleidingsprogramma sluit heel mooi aan bij de kernwaardes van onze organisatie. De diverse opleidingen helpen ons om die kernwaarden echt handen en voeten te geven.”
"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."
Elfriede Lassche - kwaliteitsmedewerker Gemeente Steenwijkerland
-
Benjamin Franklin

Jouw eigen vraag oplossen?

Onze groei-experts denken graag met je mee, in hoe wij jouw mensen het beste kunnen laten groeien én hoe we je daarmee kunnen helpen de doelen van jouw organisatie te behalen.