SSH Student Housing

Alleen nog maar Goede Gesprekken

Managers en medewerkers in staat brengen ‘Het Goede Gesprek’ te voeren en een fijne feedbackcultuur creëren
“Onze medewerkers zijn nu in staat ‘Het Goede Gesprek’ met hun managers te voeren. Deze methode komt in bijna elke gesprek binnen de SSH terug”
Louise van Veen
-
P&O Adviseur
Groeiambitie

‘Hoe kunnen we onze managers en medewerkers leren ‘Het Goede Gesprek’ te voeren?’

De SSH wilde graag een nieuwe gespreksmethode toepassen, als vervanger van de traditionele functionerings- en beoordelingsgesprekken. De vraag aan ons was hoe we deze nieuwe gespreksmethode, Het Goede Gesprek, konden gaan implementeren binnen de SSH. En of we daarin direct toepasbare tools konden geven.

No items found.

Onze oplossing

We creëerden een gelaagd opleidingsprogramma, dat bestond uit diverse modules. Na afstemming met de opdrachtgever, adviseerden we over hoe we met de trainingen maximaal impact konden maken. Hierbij maakten we keuzes qua vorm (live, hybride of digitaal), de duur, groepsgrootte en inhoud.

Qua inhoud lag de focus van dit opleidingsprogramma op thema’s als:

  • Communicatievaardigheden om het Goede Gesprek te kunnen voeren;
  • Feedback geven en ontvangen;
  • Welke dynamiek ontvouwt zich tijdens een gesprek?;
  • Wie ben ik in relatie tot feedback geven en hoe ga ik hiermee om?

We kozen ervoor om actief te oefenen en te experimenteren, zodat de deelnemers ook direct succeservaringen op konden doen.

“Fijn hoe het opleidingsprogramma op maat voor ons is gemaakt. De groei-experts waren deskundig en met humor kom je bij SSH heel ver”
Louise van Veen
-
P&O Adviseur

Jouw eigen vraag oplossen?

Onze groei-experts denken graag met je mee, in hoe wij jouw mensen het beste kunnen laten groeien én hoe we je daarmee kunnen helpen de doelen van jouw organisatie te behalen.