De Alliantie

Zichtbaar vanuit eigen kracht

Interactie, zichtbaarheid en creativiteit in online meetings stimuleren, zodat medewerkers de missie en visie van de organisatie met veel meer passie kunnen uitdragen.
“Alles wat onze medewerkers hebben geleerd, draagt bij aan onze missie en visie”
Ite Smit
-
Coördinator Alliantie Academie
Groeiambitie

‘Hoe kunnen onze medewerkers vanuit hun eigen kracht zichtbaarder worden in de organisatie?’

De Alliantie vroeg ons om alle medewerkers bij De Alliantie een extra boost in hun persoonlijke ontwikkeling te geven, waarbij de focus lag op het creëren van meer interactie, zichtbaarheid en creativiteit in online meetings.

No items found.

Onze oplossing

We creëerden een Zomerschool met allerlei op maat gemaakte trainingen, die naadloos aansloten bij de missie en visie van De Alliantie.

We focusten ons hierbij op de thema’s ‘Online interactie’, ‘Online creativiteit’ en ‘Online zichtbaarheid’ en lieten de medewerkers antwoorden vinden op vragen als:

  • Hoe houden we de energie hoog in online meetings?
  • Welke prikkelende tools zetten we in voor vergaderingen en brainstorms?
  • Hoe kunnen we ons online beter profileren onder dezelfde overkoepelende boodschap?
“We zijn heel tevreden over het programma dat Interactie voor ons op maat ontwikkeld en gegeven heeft. Zij hebben dit prachtig laten aansluiten op wat wij belangrijk vinden waardoor alles wat geleerd is bijdraagt aan onze missie en visie. Het opleidingsprogramma is gegeven met veel energie. Medewerkers waren zo enthousiast dat ze gevraagd hebben om een vervolg!”
"Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn."
Ite Smit
-
Coördinator Alliantie Academie
Benjamin Franklin

Jouw eigen vraag oplossen?

Onze groei-experts denken graag met je mee, in hoe wij jouw mensen het beste kunnen laten groeien én hoe we je daarmee kunnen helpen de doelen van jouw organisatie te behalen.