Social intranet interactie

Een social intranet is een belangrijk onderdeel binnen iedere organisatie. Het is daarom van belang dat deze goed aansluit op de wensen en behoeften van de gebruikers. Dankzij onze ruime ervaring en goede projectaanpak zorgen wij ervoor dat het intranet volledig aansluit op jouw organisatie.

Veelzijdig intranet

Door de vele functionaliteiten, is het interactie intranet een erg veelzijdig intranet. Niet alleen stimuleert het de communicatie en samenwerking tussen medewerkers, maar ook het delen van kennis, werken in teams, op de hoogte brengen van actualiteiten, het samenstellen van formulieren en het gemakkelijk vinden van collega’s behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Het interactie intranet is een handelsnaam van reclame- en internetbureau ipsis.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en functionaliteiten? Klik dan hier. Uiteraard zijn er buiten de standaard functionaliteiten ook andere opties mogelijk. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën, neem contact met ons op om deze met ons te bespreken!

Wil jij meer informatie?

Vul onderstaande formulier in:

Koppeling met diverse systemen

Het is mogelijk om het interactie intranet met diverse systemen te koppelen. Denk hierbij aan Office 365, met mail, agenda en taken. Maar ook een koppeling met jouw AD of telefooncentrale behoort tot de mogelijkheden. Op deze manier krijgt iedereen binnen de organisatie één centrale plek waar alles te vinden is.

Demo aanvragen

Benieuwd naar hoe het intranet werkt en wil je zelf de voordelen van het interactie intranet ervaren? Klik dan hier om een demo van het social intranet aan te vragen.

0229272700