Een goed intranet kan niet zonder smoelenboek. In veel gevallen staan contactgegevens als telefoonnummers, e-mailadressen en werkruimtes op verschillende plekken en in verschillende bestanden. Dankzij het social intranet van interactie heb jij alle gegevens van al jouw gegevens op één overzichtelijke plek. Via het interactie smoelenboek vind je snel de contactinformatie die je nodig hebt. Er kan gezocht worden op naam, functie, afdeling, gebouw of expertise.

Wie is de expert?

Bij een gevonden medewerker wordt er naast de standaard gegevens (telefoonnummer, e-mailadres, functie) ook de expertise getoond. Deze expertise kan door de medewerker zelf worden gewijzigd en collega's kunnen deze ook aanbevelen. Deze aanbeveling wordt ook gebruikt in de zoekresultaten. Zoek je bijvoorbeeld op een bepaalde expertise dan zullen de kenners als eerst naar voren komen. Zo weet jij precies bij wie je moet zijn met jouw vraag over een bepaald onderwerp. Op deze manier krijg je sneller de juiste informatie. 

Koppeling met AD of telefooncentrale 

Het smoelenboek kan gevoed worden uit de active directory van jouw organisatie en/of uit de telefooncentrale. Hierdoor staat snel alle informatie op de juiste plek. Er is ook een mogelijkheid dat medewerkers zelf de ontbrekende informatie aanvullen.

De mogelijkheden

Geen profielfoto's?

Niet iedereen vindt het prettig om zijn foto op het intranet te plaatsen. In het intranet van interactie hebben we hier een leuke oplossing voor bedacht. Medewerkers kunnen namelijk zelf een avatar maken. Stel zelf jouw eigen "poppetje" samen die dezelfde uiterlijke kenmerken heeft als jij. Zo je wordt het intranet toch wat persoonlijker!

0229272700