In een goed intranet mogen formulieren natuurlijk niet ontbreken. Of het nou gaat om een declaratieformulier of een klachtenformulier: iedere organisatie gebruikt formulieren. Door onze flexibele formulierenmodule kunnen verschillende soorten formulieren aangemaakt worden. Deze kun je volledig zelf samenstellen. De formulieren kunnen naast de standaard invoervelden ook radio buttons, checkboxen, en pull down menu's bevatten. Er kan ook gewerkt worden met meerdere pagina en er is een workflowoptie om formulieren te verspreiden naar meerdere kanalen. 

De formulieren moeten uiteraard bij de juiste persoon binnen komen. Stel in bij welk e-mailadres de ingevulde formulieren terecht moeten komen en geef daarbij het onderwerp aan. Zo weet de ontvanger direct waar het over gaat en kunnen formulieren sneller verwerkt worden. 

Naast deze digitale formulieren kunnen natuurlijk formulieren uiteraard ook als Word- of PDF-document geüpload worden. 

De mogelijkheden

Eén centrale plek

Via één centrale plek zijn de beschikbare formulieren te bereiken. Deze kunnen in verschillende categorieën opgedeeld worden zodat de medewerker een duidelijk overzicht krijgt. Om het nog gemakkelijk te maken kan een medewerker een formulier favoriet maken.

Via het content management systeem zijn de formulieren ook via één plek te bereiken. Hierdoor is het beheer een stuk gemakkelijk en hoeft een formulier niet op diverse plekken vervangen te worden. 

0229272700