Nieuws

Er zijn verschillende manier om jouw medewerkers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de organisatie. Een social intranet is hier uitermate geschikt voor. Je kunt via een eenvoudige manier via het CMS nieuwsberichten plaatsen.

Jij hebt als webmaster de mogelijkheid om nieuws alvast in de toekomst aan te maken en te zorgen dat deze automatisch gepubliceerd wordt op de gewenste datum.

Het nieuws komt in de feed van de gebruiker terecht, zo ziet hij direct welk belangrijk nieuws er speelt. Op een nieuwsbericht kan gereageerd worden. Het is ook mogelijk om een interessant nieuwsbericht te volgen, zo blijf je op de hoogte. 

Aan nieuwsartikelen en agenda-items kunnen tags gekoppeld worden. Deze tags zijn van belang om gegevens goed te kunnen structuren zodat deze eenvoudig terug gevonden kunnen worden. Met tags geef je aan wat het onderwerp van een nieuwsbericht, kennispagina of tekstpagina is. Dit maakt het zoeken gemakkelijker en maakt het voor de gebruiker direct duidelijk waar een onderdeel over gaat.

De mogelijkheden

Agenda

Ook agenda-items kunnen worden aangemaakt via het CMS. In een duidelijk overzicht worden alle komende activiteiten en evenementen weergeven. Medewerkers hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor een activiteit of evenement via het social intranet. Deze inschrijvingen komen via de mail binnen bij het e-mailadres dat ingesteld is. De inschrijvingen komen dus altijd bij de juiste persoon terecht. Het is ook mogelijk om agendapunten aan te maken zonder inschrijving.

Agenda uit de website ophalen 

Net als de nieuwsberichten is het mogelijk om de agenda-items op te halen uit jouw website. Andersom is ook mogelijk; maak een agenda-item aan in het intranet en deel deze vervolgens met 1 druk op de knop ook op jouw website. 

0229272700