WebStart website

“Ik zou graag een nieuwe website willen, wat kost dat?” Dit is vraag die wij vaak voorbij horen komen. Wij zouden je graag het antwoord willen geven maar hebben dat helaas niet. “Hoezo kan dat niet, jullie hebben toch een prijs voor een website?” hoor ik je denken… Maar zo simpel is dat niet! De kosten van een website zijn van meerdere factoren afhankelijk en net zoals mensen is geen website gelijk. Wat speelt mee bij het bepalen van de prijs van een nieuwe website?

WebStart ZZP

De webStart ZZP is uitstekend voor een startende ondernemer. Deze website bestaat uit een beperkt aantal pagina’s. De website is al volledig ontworpen en bestaat uit een basis template. Een ZZP-pakket kan ook een goede aanvulling zijn als tweede website. Een vacaturesite is hier een voorbeeld van.

WebStart Basis

De WebStart Basis is onze ‘instap website’. Dit houdt in dat je de keuze hebt uit een aantal vaste templates, onze basistemplates. De website is al helemaal ontworpen en jij krijgt dezelfde indeling en ontwerp als de template waar je voor kiest. De template wordt uiteraard wel aangepast naar jouw huisstijl. Je hebt dan dus echt een basis website, zonder extra’s. Uiteraard kun je wel voor extra’s kiezen, maar daar later meer over.

WebStart Design

Wil je iets meer, dan kies je voor WebStart Design. Ook bij deze optie kies je een template uit, maar wordt op basis daarvan een ontwerp gemaakt. Er is dus meer mogelijk dan bij de WebStart Basis. De eerste lijnen zijn gezet op het canvas maar binnen deze lijnen is er nog veel mogelijk, waardoor het canvas echt een persoonlijk stukje werk van jou wordt!

WebStart Design Plus

Wil je volledige vrijheid in het ontwerp van jouw website, dan kies je voor WebStart Design Plus. Het ontwerp kan naar wens worden gemaakt, maar moet wel binnen de lijnen van de WebStart template blijven. Met deze heb je de meeste keuzemogelijkheden van alle WebStarts. Onze designer zal samen met jou een passend ontwerp maken. Ons team denkt graag met jou mee over een passend ontwerp wat precies uitstraalt wat jij met jouw onderneming of bedrijf wil uitstralen.

Een website heeft dus geen vaste prijs. Onze WebStart Basis begint bij €795,- zonder extra functionaliteiten. Maar zoals je net hebt gelezen bestaan er oneindig veel mogelijkheden en aan elke mogelijkheid hangt een ander prijskaartje. De vraag is eigenlijk aan jou: wat zijn jouw wensen, wat wil je communiceren en welke doelstellingen wil je met jouw nieuwe website behalen? Wij doen graag een voorstel en helpen jou met een passende website. Neem contact met ons op voor meer informatie en alle mogelijkheden van de websites die wij bouwen!

0229272700