WebControl website

 

Als de wensen en eisen voor jouw website verder gaan dan onze WebStart templetes, starten wij onze ontwerpfase from scratch. Dat betekent dat wij met een frisse blik gaan kijken naar een uniek ontwerp.

Scrumsessie

Voorheen werkte wij met een waterval-methode. Wij deden een intake met de klant, vervolgens maakte wij een ontwerp met een functionele omschrijven, daarna werd het idee gepresenteerd aan de klant. De klant gaf hier uiteindelijk een akkoord op en het concept werd uitgewerkt. De klant zag het eindresultaat pas als de techniek klaar was.

Wij zijn van mening dat het goed is om de klant nauw in het ontwerpproces te betrekken. Vandaar dat wij de SCRUM-aanpak toepassen. Om een goed inzicht te krijgen van de wensen en eisen die een klant heeft bij een nieuw project, organiseren wij scrumsessies.

Bij scrum gaat het niet om het team, niet om de klant. Het gaat zelfs niet over het product. Het gaat er om hoe relevant het resultaat is voor de eindgebruiker.

Met scrum beginnen we met een workshop om een goed beeld te krijgen van de wensen en eisen van de klant. Waar moet een website aan voldoen en wat wil de krant graag? 

Ontwerp- en uitvoerfase

De scrumsessies bestaan uit verschillende ‘sprints’. Bij elke sprint is het de bedoeling om een deel af te krijgen. Zo kan sprint 1 bijvoorbeeld bestaan uit het maken van de website en sprint 2 uit het maken van een klantenportaal.

Elke week wordt er een zogenaamde stand-up gehouden door het hele team. Hierbij worden de verschillende statussen doorgenomen en kunnen eventuele vragen direct worden beantwoord.

Het voordeel van een WebControl website met een scrumsessie is dat jouw werknemers goed betrokken worden in het project en dat wij een uniek ontwerp kunnen neerzetten voor jouw organisatie.

Benieuwd naar onze WebControl websites en scrummethodiek bij het ontwikkelen van nieuwe websites? Wij komen graag een keer langs om dit te bespreken.  Je zal versteld staan van de vele voordelen die scrum biedt bij het bouwen en ontwikkelen van nieuwe websites! Je kunt ons bereiken via 0229 27 27 00 of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

 

 

 

 

0229272700