Reclamebureau

ipsis is een crossmediaal reclamebureau in Zwaag, midden in het mooie Noord-Holland. Met een creatief en innovatief team creƫren wij een maximaal effect voor de klant. Als reclamebureau kan ipsis alles voor uw onderneming verzorgen op het gebied van offline en online marketing, webdesign, development en CRM.

De kenmerken van een goed reclamebureau

Als u zaken uitbesteedt aan een reclamebureau gaat u er vanuit dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat u werkt met een reclamebureau dat gecertificeerde en/of gediplomeerde medewerkers heeft. ipsis beschikt over de Google Partner-certificering en de Umbraco-certificering voor het ontwikkelen van responsive websites. Daarnaast hebben onze marketeers, developers en ontwerpers allemaal een vakgerichte opleiding afgerond.

Wij stellen onszelf in een persoonlijk gesprek graag aan u voor. Kiest u voor ipsis, dan kunt u in ieder geval rekenen op onderstaande kenmerken:

  • Gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers
  • Uw resultaat staat voorop
  • Nauwe samenwerking, eventueel bij u op kantoor
  • Uitgebreide dienstverlening met betrekking tot online en offline marketing, maar ook op gebied van webdesign, webdevelopment en CRM.

Word ipsis uw nieuwe reclamebureau?

Als reclamebureau ondersteunt ipsis een grote diversiteit aan klanten op verschillende gebieden. Binnenkort eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op via het formulier aan de zijkant.

0229272700