Marketing stagiair gezocht

Gezocht: een creatieve marketing stagiair die dol is op schrijven.

Gezocht: creatieve marketing stagiair

ipsis zoekt een gemotiveerde, creatieve en leergierige stagiair. Wij hebben begin 2017 weer plek voor een marketing & communicatie stagiair. ipsis is een crossmediaal internet en reclamebureau in Zwaag. Wij bieden diverse oplossingen voor onze klanten om daarmee het optimale effect te creëren. Hierbij kun je denken aan het ontwikkelen van een nieuwe website, het ontwerpen van een huisstijl en ondersteuning bij off- en online marketing. En dat is precies waar wij jou bij nodig hebben: het ondersteunen van onze marketing & communicatie afdeling.

Wij zoeken jou!

Zit het schrijven in jouw bloed? Heb jij leuke en verfrissende ideeën? Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Het schrijven van inhoud voor de websites van diverse klanten
  • Bijhouden van de website
  • Bijhouden van social media
  • Meedenken over nieuwe marketingstrategieën

Geïnteresseerd in de stageplek?

Wij bieden jou een leuke werkomgeving, waarin je veel vrijheid krijgt en echt een bijdrage levert aan ons bedrijf. Sta jij te popelen om stage bij ons te komen lopen? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar marije.bregman@ipsis.nl en wie weet versterk jij binnenkort ons marketingteam!

 

0229272700