Marketeer inhuren

Een marketeer inhuren, in plaats van het aannemen, biedt diverse voordelen. Met het inhuren van een marketeer bent u namelijk verzekerd van up to date marketingkennis én zit u niet vast aan de regels van arbeidscontracten. Bent u op zoek naar een marketeer die u voor kortere of langere tijd kunt inhuren? Kies dan voor één van onze marketingspecialisten!

Marketingkennis inhuren bij ipsis

Het inhuren van een marketeer of marketingspecialist bij ipsis kan op verschillende manieren. Op basis van nacalculatie, omdat u de duur/inhoud van het project nog niet weet of voor een X aantal uur per maand.

Desgewenst kunt u kiezen of u via de mail/telefoon communiceert of dat hij/zij, op gezette tijden, bij u op kantoor komt werken. Welke vorm het best bij u past voor het inhuren van een marketeer? Dat bepaalt u helemaal zelf.

Marketeer inhuren bij ipsis

ipsis is een reclamebureau, centraal gelegen in Noord-Holland. Het inhuren van één van onze marketeers en marketingspecialisten kan binnen een groot gebied. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op via het formulier aan de zijkant.

0229272700