Marketeer inhuren in de vakantie

Wie pakt jouw werk op als je aan het genieten bent van een fijne zomervakantie in Frankrijk? En wie let er op de lopende Ads-campagne? Dergelijke vragen spelen bij veel marketeers door hun hoofd als zij bijna op vakantie gaan. Jouw vraag, ons antwoord! Tijdens jouw vakantie neemt een marketeer van ipsis jouw werkzaamheden over, zodat jij met een gerust hart kunt genieten.

Marketeer inhuren voor de zomervakantie

Lekker joh, die vakantie! Nu nog hopen op fantastisch weer en het wordt gegarandeerd een topvakantie! Helemaal als jouw werkzaamheden op kantoor gewoon door kunnen lopen. Zo behaal je tijdens je vakantie ook nog eens successen. Ongeacht of dit leads, klanten of een groei in naamsbekendheid is.

Onze medewerker kan jouw volledige pakket aan werkzaamheden overnemen. Google Ads? Artikelen schrijven en een nieuwsbrief versturen? Geen probleem!

Benieuwd naar alle mogelijkheden om een marketeer van ipsis in te huren tijdens jouw zomervakantie? Laten we dit binnenkort dan eens bespreken tijdens een goede kop koffie! Voor nu: Veel plezier met de voorpret van jouw zomervakantie!

 

0229272700