Landingspagina ontwikkelen

Landingspagina’s zijn hét middel om meer succes te halen uit uw online marketingstrategie. Of u het verkeer nu organisch (SEO) of betaald (o.a. SEA) trekt: Het succes van een campagne valt of staat met een goede landingspagina.

Landingspagina voor betere vindbaarheid

Organisch beter gevonden worden én meer conversie op jouw website? Dan zijn landingspagina’s een must. Waar u op ‘normale’ pagina’s werkt met de meer algemene termen, kunt u op landingspagina’s gebruik maken van de specifiekere en long tail zoekwoorden.

Wilt u uw vindbaarheid vergroten met behulp van landingspagina’s? Dan is het belangrijk om vooraf een gedegen zoekwoordonderzoek uit te voeren. Zo weet u waar uw kansen en mogelijkheden liggen voor het trekken van relevant verkeer.
 

Landingspagina als eindstation bij online adverteren

Indien u online adverteert, bijvoorbeeld op Google AdWords of social media, is een goede landingspagina van levensbelang. Voldoet de landingspagina niet aan de verwachtingen, klopt de opzet niet of is de landingspagina niet mobielvriendelijk? Dan zal conversie (aankopen, ingevuld contactformulier) vrijwel zeker uitblijven.

Een goede landingspagina voor bijvoorbeeld uw AdWords-campagne moet aan een aantal criteria voldoen. Onze marketeers helpen u hier graag bij door de teksten te ontwikkelen en het ontwerp van landingspagina’s te begeleiden.
 

Veelzijdig marketingbureau

Als veelzijdig marketingbureau heeft ipsis alle disciplines voor zowel online als offline marketing onder één dak. U kunt bij ons terecht voor de landingspagina’s, de SEO-teksten en een online advertentietraject. Maak gebruik van bijgevoegd formulier en ontvang zsm onze hulp bij uw probleem.

0229272700