Inboundmarketing

Inboundmarketing is een uitstekende manier om beter gevonden te worden in zoekmachines. Naast het creëren van content is het delen ervan extreem belangrijk. Door inboundmarketing op de juiste manier in te zetten, bereikt u uw doelgroep met de juiste boodschap waar zij behoefte aan hebben.

Inboundmarketing bij ipsis

De marketeers van ipsis ondersteunen u graag met uw inboundmarketing. Naast het ontwikkelen van de strategie zorgen wij ook voor de uitvoering ervan. Wij helpen dan bij contentcreatie en contentverspreiding. Zo schrijven wij teksten en maken wij afbeeldingen, die op hun beurt gedeeld worden op uw website, social media en/of in uw nieuwsbrief terugkomen.

Zo vertelt u een helder en compleet verhaal, waardoor uw doelgroep u direct begrijpt en sneller tot actie over gaat.

Mogelijkheden inboundmarketing

Wanneer u uw inboundmarketing door ipsis laat uitvoeren kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden. Zo krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft en past bij uw budget. U kunt namelijk kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

  • Inboundmarketing op nacalculatie:
    Bij deze variant zit u nergens aan vast en gaan wij direct voor u aan de slag met het creëren en delen van content. Het aantal uren staat hierbij nog niet vast, waardoor u op nacalculatie voor de gemaakte uren betaalt.

  • Inboundmarketing op een urenkaart (10% korting!)
    Met van een 10-urenkaart kunnen wij direct voor u aan de slag. Onze marketeers houden u op de hoogte van de voortgang van de kaart en u kunt na afloop besluiten of u een nieuwe kaart koopt, deze omzet in een abonnement of dat er genoeg werkzaamheden zijn verricht.

  • Inboundmarketing abonnement (20% korting!)
    Met een abonnement voor inboundmarketing bent u gegarandeerd van langdurige ondersteuning. Nieuwsbrief, producttekst, social media, video? Geen probleem! Wij helpen u hier graag bij.

Ondersteuning nodig?

Onze inboundmarketeers ondersteunen u graag met uw inboundmarketing. Maak gebruik van het formulier aan de zijkant om spoedig een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

0229272700