Effect creëren met een nieuwe website

Een nieuwe website wordt vaak afgenomen voor een betere vindbaarheid, zowel organisch (SEO) als betaald (SEA), en een modernere uitstraling. Om met een nieuwe website zo veel mogelijk effect te creëren bieden wij onze klanten verschillende oplossingen aan, afhankelijk van budget en doelstellingen.

Zo bouwen wij websites vanaf € 795,- maar kan ook gekozen worden voor het ontwikkelen van maatwerk websites en/of webshops. Om de nieuwe website ook goed vindbaar te maken kan een klant ook kiezen om content bij ons af te nemen. Zodoende wordt niet enkel de website vernieuwd, maar ook de teksten geschreven volgens de nieuwste zoekmachineregels. Dit kan op basis van nacalculatie, een 10-urenkaart of een abonnement inboundmarketing.

Desgewenst kan ook gezorgd worden voor de fotografie op de website en het uitzoeken van passende stockfoto’s door onze grafisch ontwerpers. Zo neemt u dus niet enkel een nieuwe website bij ons af, maar zorgen wij desgewenst ook voor de volledige invulling van tekst en beeldmateriaal.

0229272700