Contentmarketing

Contentmarketing is een belangrijke pijler om goed vindbaar te worden in zoekmachines. Het omhelst dan ook verschillende begrippen, waarbij content creatie en het delen ervan extreem belangrijk zijn. Door contentmarketing op de juiste manier in te zetten, bereikt u uw doelgroep met de juiste boodschap.

Contentmarketing bij ipsis

De marketingafdeling van ipsis ondersteunt u graag met uw contentmarketing. Wij ontwikkelen voor u een strategie én kunnen u ondersteunen bij de uitvoering hiervan. Zo ontwikkelen wij teksten, afbeeldingen en andere vormen van content waardoor u uw doelgroep optimaal bereikt.

Onze marketeers helpen u bij het uitbreiden van uw nieuwspagina, het ontwikkelen van nieuwsbrieven en het plaatsen van informatie op social media. Zo vertelt u een helder en compleet verhaal, waardoor uw doelgroep u direct begrijpt en sneller tot actie over gaat.

Uw mogelijkheden

Op het gebied van contentmarketing biedt ipsis verschillende keuzes waaruit u kunt kiezen. Zo krijgt u de ondersteuning die u nodig heeft en past bij uw budget. U kunt kiezen uit onderstaande mogelijkheden:

  • Contentmarketing op nacalculatie:
    Bij deze variant zit u nergens aan vast en gaan wij direct voor u aan de slag met het creëren en delen van content. Het aantal uren staat hierbij nog niet vast, waardoor u op nacalculatie onze uren betaalt.
  • Contentmarketing op een urenkaart (10% korting!)
    Met een 10-urenkaart kunnen wij direct voor u aan de slag. Onze marketeers houden u op de hoogte van de voortgang van de kaart en u kunt na afloop besluiten of u een nieuwe kaart koopt, deze omzet in een abonnement of dat er genoeg werkzaamheden zijn verricht.
  • Contentmarketing abonnement (20% korting!)
    Met een contentmarketing-abonnement bent u gegarandeerd van langdurige ondersteuning. Nieuwsbrief, producttekst, social media of video? Geen probleem! Wij nemen u graag werk uit handen!

Ondersteuning in uw contentmarketing?

Onze contentmarketeers helpen u graag op het gebied van contentmarketing. Maak gebruik van het formulier aan de zijkant om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

0229272700