AdWords campagne opzetten onderhouden

Ondersteuning nodig bij het opzetten en/of onderhouden van uw AdWords campagne/SEA-campagne? Dan helpt één van onze campagnespecialisten u hier graag bij.

Als Google-gecertificeerd bedrijf beschikt ipsis over de meest recente kennis omtrent wijzigingen in Google AdWords. Zo weet u zeker dat de AdWords-campagne die u door ons laat opzetten of onderhouden, in goede handen is.
 

AdWords campagne opzetten

Een goed fundament is de basis voor succes. Dat geldt voor uw onderneming, en ook voor het opzetten van uw AdWords-campagne. De juiste zoekwoorden, de juiste advertenties, de juiste advertentie-extensies en de juiste landingspagina. Onze AdWords-specialist houdt rekening met al deze aspecten om uw AdWords-campagne zo goed mogelijk op te zetten.
 

AdWords campagne onderhouden

Het op de juiste wijze onderhouden van uw AdWords-campagne is nét zo belangrijk als een goede opzet. Door de campagne te optimaliseren worden onnodige klikken (en kosten) uitgesloten, waardoor het verkeer relevanter wordt.

Het onderhouden van uw AdWords-campagne kan bij ipsis op verschillende manieren. Wilt u een doorlopende ondersteuning, dan kiest u voor een abonnement. Wilt u nergens aan vast zitten heeft u de keuze een 10-urenkaart (€ 770) aan te schaffen of het onderhoud op nacalculatie uit te laten voeren.

Meer informatie over Google AdWords? Bekijk onze productpagina.

0229272700